5 vragen beantwoord over lasergame

Wil jij het opnemen tegen je vrienden in een spelletje lasershooting? In dit bericht vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen rond lasershooting.


1. Hoe lang duurt een lasergame?

Een lasergame duurt 15 minuten. Vooraleer je start met lasergamen, zal je eerst instructies krijgen in de instruction room. Via een beeldscherm krijg je alle informatie over je uitrusting en je wapen.
Daarna schuif je door naar de loading room waar je je klaar kan maken voor je eerste spel.

2. Hoeveel personen kunnen deelnemen aan één spel?


Dit is afhankelijk van de lasershoot. De lasershoot van Bilzen is 280m2 en dat betekent dat er 20 personen tegelijk kunnen spelen. Vanaf 6 personen mag je al starten met een lasergame.

3. Hoe moet ik me kleden?

Er zijn geen kledingvoorschriften, maar we raden aan om je luchtig te kleden en comfortabele schoenen te dragen zoals sneakers.

4. Mag iedereen lasergamen?


Bij KinderRijck is er enkel een leeftijdsvoorwaarde. Vanaf 6 jaar mag iedereen lasershooten. Er is altijd toezicht voorzien.

5. Is lasershooten gevaarlijk?


Lasershooten is helemaal niet gevaarlijk. De lasers kunnen geen schade veroorzaken. Het is wel intensief spel, waardoor er adrenaline vrijkomt. Vandaar dat de speeltijd beperkt wordt tot 15 minuten per keer. Een tweede spel kan gespeeld worden na een korte pauze.

Ben je klaar om ons laserarena te betreden? Reserveer jouw lasergame bij KinderRijck en neem het op tegen jouw vrienden.

Most Recent Posts

KinderRijck Kalender

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij horen graag van u!

Contactformulier