In 3 stappen de ideale teambuilding organiseren


Wil jij met je collega's ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan is het tijd voor een toffe teambuilding. Hier ontdek je hoe je de perfecte teambuilding organiseert voor jou en je collega's.

1. Kies een leuke activiteit


Een bioscoopuitje of een museumbezoek dragen niet bij tot de versterking van de teamgeest. Daarom kies je voor een leuke activiteit waarbij jullie samen aan de slag gaan. Zo leer je elkaar beter kennen en dat komt van pas op de werkvloer. De meeste teams kiezen tegenwoordig voor een lasergame of een escaperoom. Tijdens deze activiteiten kan je de strijd met elkaar aangaan of samenwerken om te winnen. Een leuke afwisseling van een dagje kantoor en geschikt voor alle leeftijden.

2. Plan een lekker diner achteraf


Jullie lunchen wellicht al elke dag samen, kies daarom om de teambuilding af te sluiten met een gezellig etentje. Tijdens dit diner is de sfeer ontspannen en kan er nagepraat worden over de activiteit van de dag. Het juiste restaurant kiezen voor jullie avondeten is niet gemakkelijk. Kies voor een restaurant waar veel mogelijkheden zijn, zoals

  • een wokrestaurant: hier is een uitgebreid buffet aan een vaste prijs
  • een brasserie: hier vindt iedereen zijn goesting door de uitgebreide menukaart

3. Hou rekening met de afstand


Na de activiteit heeft iedereen honger en dan is het niet leuk om weer een lang stuk in de auto te moeten zitten. Zoek een eetgelegenheid in de directe omgeving van je activiteit. Zo gaat er geen tijd verloren aan de verplaatsing en kan iedereen meteen aan tafel schuiven.


Heb jij zin in een toffe teambuilding? Contacteer KinderRijck voor de verschillende arrangementen.

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij horen graag van u!

Contactformulier