Een sterk team met deze teambuilding


Wordt het tijd om stoom af te blazen met je collega's? Wil je de samenwerking van jouw team verbeteren? Dan zal deze teambuilding jullie vooruit helpen.

De perfecte teambuilding


Als team werk je elke dag samen, zij aan zij. Samen willen jullie één doel bereiken en dat kan alleen als jullie je krachten bundelen. Door een teambuilding kan je in een ontspannen sfeer je collega's beter leren kennen. Een activiteit waar zowel denkwerk als fysieke inspanning aan te pas komt is ideaal. Combineer deze activiteiten voor de perfecte teambuilding.

Escaperoom

In een escaperoom moet je als team fungeren om te ontsnappen. Ieder kan zijn talenten tonen in de puzzels en de speurtocht naar de uitgang. De tijdsdruk zorgt voor de nodige spanning en plezier. Tijdens dit uur leren jullie elkaar nog beter kennen en kan iedereen zijn steentje bijdragen. Op het einde valt het verdict: redt jullie team het of niet?

Lasergame


Voor een lasergame worden jullie in teams verdeeld en komt er competitie bij kijken. Jullie schieten je weg doorheen het arena. Op het einde zie je welk team het beste presteerde en zich winnaar mag kronen. Een spelletje duurt 15 minuten, het ideale tussendoortje op jouw teambuildingsdag. Al snel zal er voor een tweede spel gevraagd worden, want de adrenaline stroomt door je lichaam.

Diner 

Als afsluiting, kan je napraten tijdens een gezellige borrel met drankjes en hapjes of kan je lekker natafelen met een menu naar keuze. Heerlijk om na te genieten van je teambuilding en misschien zelfs al de volgende te plannen.

Komen jij en je collega's genieten van de perfecte teambuilding? Contacteer KinderRijck voor alle mogelijkheden, jouw teambuilding wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij horen graag van u!

Contactformulier