Heeft mijn kind een leerachterstand door covid 19?Op 1 september mochten alle kinderen weer naar school gaan. Die eerste schooldag was anders dan andere jaren, heel wat kinderen zitten namelijk al sinds maart thuis en hebben het klaslokaal, de leerkrachten en hun vrienden al maanden niet gezien. Daardoor ervaren sommige kinderen leerachterstand. 

6 maanden geleden ging België in lockdown: winkels, feestzalen en andere accomodaties sloten de deuren, thuiswerken werd de norm en ook de scholen gingen dicht. De impact van deze lockdown op kinderen, werd dankzij de inzet van de leerkrachten gelukkig beperkt. Lessen gingen online door, kinderen konden hun vragen stellen én leerden zelfstandig omgaan met de leerstof.

Leren samen spelen en motorische ontwikkeling

Van samen spelen en omgevingen verkennen op de speelplaats was plots geen sprake meer. Dat heeft een invloed op de motorische en lichamelijke ontwikkeling. Daarnaast leren kinderen ook relaties opbouwen en samenspelen op de speelplaats. 

Boost de lichamelijke en motorische skills van jouw kind

Kom naar Kinderrijck! Dé plaats waar jouw kind zich kan uitleven, leert samen spelen en waar de speeltuigen ervoor zorgen dat jouw kind zijn of haar motorische en lichamelijke ontwikkeling stimuleert. 

Opgelet: reserveren is verplicht. 

Reserveer nu

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer