Wij hebben een verrassing voor jullie!We staan niet stil bij KinderRijck! We hebben een heuse verrassing voor jullie in petto: wij gaan namelijk een eigen wafelbakkerij openen... in KinderRijck! 

Verrassing na de tijdelijke sluiting van KinderRijckAls gevolg van de coronacrisis en de lockdown, moest KinderRijck 5 maanden de deuren sluiten. Sinds de heropening op 1 augustus hebben we weer heel wat blije kinderen en ouders mogen ontvangen, uiteraard in veilige en hygiĆ«nische omstandigheden. Na de heropening kwamen de eigenaars van de beroemde familiebakkerij Nasmer op ons pad. Ivo Palmaers besloot om de zaak over te nemen en over te brengen naar KinderRijck. De eigenaars van Nasmer waren namelijk van plan om op pensioen te gaan, en gingen dus niet meer verder met de wafelbakkerij. 

We zijn zeer blij dat niet alleen wijzelf, maar ook onze klanten stonden te popelen om weer naar KinderRijck te komen. De voorbije maanden hebben we echter niet stil gezeten. We gingen op zoek naar nieuwigheden en al snel kwam Nasmer op onze weg.

Sandra Soutaer, manager van KinderRijck


Wie zoet is ... 

Niet alleen kinderen en ouders kunnen genieten van heerlijke vanille- en suikerwafels met of zonder chocolade en spelt- en volkorenwafels, ook particulieren kunnen hun bestelling doorgeven en afhalen. Zo delen we deze zoete zonde met iedereen die op zoek is naar een lekker, ambachtelijk tussendoortje. 

KinderRijck: de place to be voor bedrijven 

Je moet heus geen kinderen hebben om in KinderRijck te vertoeven: er kunnen ook personeelsfeesten of recepties doorgaan. 

Door de combinatie van de brasserie op de tweede verdieping en de teambuildingconcepten zoals lasershooting en escape rooms hebben ook bedrijven het hier erg naar hun zin, al dan niet samen met hun familie en kinderen die plezier maken in de binnenspeeltuin.

Wacht niet langer: reserveer je plekje en kom genieten van deze lekkernij!

Reserveer nu

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer