Vier Halloween in KinderrijckOp 31 oktober is het weer dolle griezelpret in Kinderrijck. Het belooft een heus spektakel te worden met een griezeldoolhof, de Griezel catwalk en griezelfiguren. Kinderen tot 14 jaar kunnen van 10u tot 21u genieten van een kindvriendelijke Halloween in Bilzen.

Onze griezelfiguren kunnen natuurlijk niet ontbreken: Graaf Biesrijck en Heks Greta, broer en zus “Pompoen” en Rijckje zijn van de partij. Nieuw dit jaar is de Wafelprinses, die overheerlijke wafels uitdeelt.

Wilt jouw kind met zijn/haar favoriete figuren op de foto? Dat kan! Wij voorzien enkele fotomomenten waarop je met je favoriete griezels op de foto kan.

GriezeldoolhofHet populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, is ook dit jaar terug. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de kinderen in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht.

Griezel CatwalkKomen jouw kinderen verkleed naar Kinderrijck? Dan kunnen ze zich opgeven voor onze Griezel catwalk. De show wordt gepresenteerd door Graaf Biesrijck en Heks Greta. Misschien komen er nog gasten bij op het podium, spannend!

Broer en Zus “Pompoen”Broer en zus "Pompoen" trekken elk jaar met Halloween rond, speciaal voor jou komen ze dit jaar naar Kinderrijck! Ze komen niet om te griezelen, nee, ze komen de wafelprinses helpen. Ze plagen, paraderen in het rond en delen de wafels van de wafelprinses uit. Door hun dolle fratsen zijn broer en zus “Pompoen” een echte eye-catcher tijdens het Halloweenfestijn in Kinderrijck. 

Een extra verrassing voor de kinderen

Wij hebben nog enkele extraatjes in petto voor de griezelende kinderen: 

  • Gratis pompoensoep voor alle kinderen
  • Grimeren en tattoo’s voor iedereen van 11u tot 19u
Reserveer nu

Vanaf 18u : mosselfestijn @ Bar BiesegekVanaf 18u kunnen jullie in Biesegek terecht voor een heerlijk mosselfestijn.

Reserveer voor het mosselfestijn

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer