Maak er een onvergetelijke paasvakantie van! Breng een bezoek aan KinderrijckEen paasvakantie boordevol plezier en avontuur: daarvoor moet je bij Kinderrijck zijn. Gedurende de paasvakantie zijn wij elke dag doorlopend open van 10:00 tot 19:00. Een onvergetelijke dag gegarandeerd.

Verwelkom de paashaas

Enkel op zondag 17 april zijn wij een dag gesloten, maar niet getreurd, want op paasmaandag openen wij de deuren opnieuw en kan je genieten van onze binnen- en buitenspeeltuin. Ja dat hoor je goed: ravotten, klimmen en klauteren kan nu ook in onze buitenspeeltuin waar je kids zich in de speeltuin en op ons kleurrijk springkasteel kunnen uitleven.

Natuurlijk brengt paasmaandag verrassingen met zich mee, want als speciale gast komt de paashaas langs om onze bezoekers te voorzien van heerlijke paaseitjes. De paashaas zal rondhuppelen om 11u, 13u en 15u.

Tot slot kan je je kinderen naar hartenlust laten omtoveren tot een sierlijke prinses of stoere ridder door onze grimeuse. Ze krijgen zelfs een leuke plaktattoo. Kortweg: animatie alom. Jij komt toch ook?

Een memorabele dag zonder zorgen

Kinderrijck beschikt over een gezellig buitenterras waar je als ouder met een gerust hart kan observeren hoe je deugdnietje(s) er een onvergetelijke dag van maken. Weer of geen weer: met onze binnen- en buitenspeeltuin is er voor ieder wat wils. De durvers onder ons kunnen zich dan ook uitleven in het spannend touwenparcours. Maar ook de escape room en lasershooting zijn een absolute must. Bekijk hier onze attracties.

Voor verjaardagsfeestjes, babyborrel, communie- of lentefeest en andere gelegenheden kan je een dag in onze speeltuin reserveren. Wij bezorgen je een dag met familie en vrienden om nooit te vergeten.

Wil jij tijdens de paasvakantie een bezoek brengen aan binnenspeeltuin Kinderrijck?

Meer informatie

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer