Wij zijn de hele zomervakantie doorlopend open!De zomervakantie staat garant voor dagenlang speelplezier. Daarom is Kinderrijck de hele zomervakantie doorlopend open. Voor een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin moet je deze zomervakantie in Kinderrijck zijn.   

De hele zomer zorgeloos spelen 

Voor een hele zomer vol speelplezier moet je op één plaats zijn: Kinderrijck. Vanaf 1 juli tot het einde van de zomervakantie is Kinderrijck iedere dag open van 10 uur tot 18 uur. Kom dus zeker langs voor een dagje zorgeloos speelplezier.

Verder kan je ook nog altijd bij ons terecht voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Kies uit één van de acht unieke formules en beleef de perfecte verjaardag. Feestjes kan je reserveren op iedere woensdag, zaterdag en zondag.

Let op: Wanneer de temperatuur boven de 25 graden stijgt, sluit Kinderrijck de deuren. Alleen feestjes (op woensdagen, zaterdagen en zondagen) zullen dan wel nog doorgaan.  

photos-1656401975130.jpegphotos-1656401946635.jpegphotos-1656401993146.jpeg

Maak er een onvergetelijke dag van

Ga op avontuur in de klimkooi, slinger jezelf een weg door het touwenparcours of leef je uit op het springkasteel. In onze binnen- en buitenspeeltuin kan je naar hartelust spelen en ravotten.

Kan jij ontsnappen uit onze escape room? Of kroon je je tot winnaar van een heuse lasergame battle? Eén ding is zeker: spanning, avontuur en plezier gegarandeerd.

Van al dat spelen en ravotten kan je al eens honger krijgen. In onze foodcorner geniet je van een heerlijke snack en een verfrissend drankje. Zo kan je met een goed gevuld buikje weer verder gaan spelen.   

Reserveer hier jouw verjaardagsfeestje

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer