Verjaardag? Dat is spelen in onze binnenspeeltuin en lasershooten!Binnenkort jarig en wil je dat vieren met een spetterend feest? Dan ben je bij KinderRijck aan het juiste adres! Heerlijk ravotten in onze giga binnenspeeltuin afwisselen met een spelletje lasershoot en een hapje eten, dat kan met een van onze lasershoot formules.

Onze verjaardagsformules

Onze verjaardagsformules geven je onbeperkt toegang tot de binnenspeeltuin, verfrissende drankjes, een hapje eten om weer op krachten te komen én een leuke verrassing voor iedereen!

Al onze verjaardagsformules kan je hier bekijken:


Waag je aan een spelletje lasershoot

Zin in iets spannends? Dan zijn onze formules met lasershoot zeker iets voor jou! 

De strijd gaat door in een groot verduisterd doolhof, een ruimteschip met lasers en lichtflitsen. De blacklights en lichteffecten zorgen voor de nodige sfeer en spanning in het labyrint. 

Een spel duurt 15 minuten en kan gespeeld worden met maximaal 20 spelers, verdeeld in 1 tot 3 groepen. Elke groep krijgt een eigen kleur zodat je elkaar en anderen snel kunt herkennen. De ploeg en speler met de meesten punten winnen het spel. 

Bij KinderRijck kan je kiezen uit twee formules met lasershoot. Bij formule 'Lasershooot' zit er één spelletje lasershoot inbegrepen, bij formule 'Lasershoot Extreme' twee spellen. 

Reserveren

Klinkt een verjaardagsfeestje met lasershoot echt als iets voor jou? Wacht dan niet meer met reserveren!

RESERVEREN

Ook interessant voor jou

KinderRijck Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer