Bezoek onze binnenspeeltuin Kinderrijck

Welgekomen inKinderRijck!

Duizenden blije gezichten

5000m² speelplezier voor kids (0-14j)

Gratis parking tijdens je bezoek

De hele zomer zorgeloos spelen 

Voor een hele zomer vol speelplezier moet je op één plaats zijn: Kinderrijck. Vanaf 1 juli tot het einde van de zomervakantie is Kinderrijck iedere dag open van 10 uur tot 18 uur. Kom dus zeker langs voor een dagje zorgeloos speelplezier.

Verder kan je ook nog altijd bij ons terecht voor een onvergetelijk  verjaardagsfeestje. Kies uit één van de acht unieke formules en beleef de perfecte verjaardag. Feestjes kan je reserveren op iedere woensdag, zaterdag en zondag.

Reserveer hier

Plezier voor jong en oud

Weer of geen weer: kom gezellig naar onze binnenspeeltuin en laat je kids uitgebreid spelen op een van onze vele attracties. Ravotten, klimmen en klauteren kan natuurlijk ook in onze buitenspeeltuin.

Wij beschikken over een gezellig buitenterras waar je als ouder met een gerust hart kan observeren hoe je deugdnietje(s) er een onvergetelijke dag van maken.

Maak er een onvergetelijke dag van

Ga op avontuur in de klimkooi, slinger jezelf een weg door het touwenparcours of leef je uit op het springkasteel. In onze binnen- en buitenspeeltuin kan je naar hartelust spelen en ravotten.

Kan jij ontsnappen uit onze escape room? Of kroon je je tot winnaar van een heuse lasergame battle? Eén ding is zeker: spanning, avontuur en plezier gegarandeerd.

Van al dat spelen en ravotten kan je al eens honger krijgen. In onze foodcorner geniet je van een heerlijke snack en een verfrissend drankje. Zo kan je met een goed gevuld buikje weer verder gaan spelen.   

Ontdek onze speeltuin

Meer dan een gewone binnenspeeltuin in Bilzen

Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ...

Klanten aan het woord

Rowan Quaedvlieg

Leuk indoor park voor grote en kleine kindjes. Zeer prettig dat we met onze zoon van 1,5 jaar gratis naar binnen konden. De kleine maakt toch gebruik van veel minder speeltoestellen en wij vonden dit zeer schappelijk dat je dan vrij toegang hebt als ouders en kleine. Het aanbod is reuze en we komen zeker een keer terug!

Bart Somers

Leuke binnenspeeltuin met uitdagende en toffe attracties. Een klimmuur, hoogteparcours, een draaimolen, trampolines, swingride en veel meer. Het is redelijk duur, maar plezier gegarandeerd. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen. (Covid update: je moet niet meer reserveren,maar covid safe ticket is wel verplicht) Er is voldoende parking. Een aanrader 👍😃👍 Veel plezier

Sarah Vandereyt

Eerste keer dat wij naar deze speeltuin kwamen. Het was echt veel groter dan verwacht! Met leuke attracties! 🤩

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer