Bezoek onze binnenspeeltuin

Welkom in de leukste binnenspeeltuinvan Limburg

Duizenden blije gezichten

5000m² speelplezier voor kids (0-14j)

Gratis parking tijdens je bezoek

Maak een mooi einde aan de zomervakantie met ons Back 2 School ontbijt

Zalig spelen en ravotten voor de kinderen en heerlijk ontbijten voor de ouders: wat wil je nog meer om de zomervakantie perfect mee af te sluiten.

 
 Op 28 augustus van 9u30 tot 11u ben je bij Kinderrijck welkom voor ons Back 2 School ontbijt.
Geniet van een rijkelijk ontbijt met heerlijke pistolets, koffiekoeken, beleg, confituur, chocopasta, ei, yoghurt, een stukje fruit, koffie, thee en fruitsap. 
 

Reserveren kan via sandra@kinderrijck.be, bel naar 089 25 43 83 of schrijf je in
​​​​​​​via onderstaand contactformulier.

Driemaal hoera voor de jarige tijdens onze verjaardagsfeestjes

Een onvergetelijk verjaardagsfeestje beleef je bij Kinderrijck! Kies uit een van onze 8 unieke formules. Een kinderfeestje bij Kinderrijck, dat is heerlijk spelen in onze indoor speeltuin, genieten van een heerlijk hapje eten of zelfs lasergamen en ontsnappen uit onze escape room.

Bovendien krijgen alle kinderen nog een leuke verrassing op het einde van de dag. 

Ben je zelf jarig? Dan krijg je zelfs nog een extra verrassing.

Haal de ontsnappingskunstenaar in jezelf naar boven in onze Escape Room

Kan jij ontsnappen uit onze escape room? Ga de uitdaging aan en neem het in twee teams tegen elkaar op in onze Battle Room. In een bloedstollend verhaal waarin je in het Witte Huis in Washington wordt losgelaten, strijdt jij niet alleen tegen de klok, maar ook tegen het andere team. Wie drukt er het eerst de lanceerknop in en sleept de overwinning binnen? Spanning en plezier gegarandeerd.

Ook voor de kleinsten is onze escape room een perfecte kinderactiviteit. Een aangepaste versie van onze Battle Room is perfect afgestemd voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Wedden dat je het leuk vindt? 

Kroon jezelf koning van onze lasergame arena

Word jij de winnaar van een heuse lasergame battle? In onze lasershoot neem je het tegen elkaar op in een unieke setting. In onze 280 m² grote arena kunnen tot 20 personen de strijd met elkaar aangaan.

Onze lasershooting is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Als volwassene ben je natuurlijk ook altijd welkom voor een spelletje lasergame. Zo is onze lasershoot arena ook perfect voor een bedrijfs- of familiefeestje.

Na een spannend spelletje lasershooting kan je ook nog altijd terecht bij onze catering voor een hapje en een drankje. In combinatie met de feestzaal hebben we een zitcapaciteit van 750 personen. 

Leef je volledig uit in onze grote binnenspeeltuin

In onze grote binnenspeeltuin verveel je je nooit. Leef je helemaal uit in onze klimkooi, trotseer de hoogtes van onze klimvulkaan of klauter je een weg naar boven op onze klimmuur. Ben je een echte acrobaat?

Klim dan in ons touwenparcours of spring om het hoogst op onze trampolines. Ben je daarna nog altijd niet uitgespeeld? Ga dan voor een ritje op onze swingride of waag je aan onze droptower.

Meer dan een gewone binnenspeeltuin in Bilzen

Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ...

Geniet van het mooie weer in onze buitenspeeltuin

Heerlijk buiten spelen in de zomerse zonnestralen? Dat gaat ook in de buitenspeeltuin van Kinderrijck. Als ouder kan je natuurlijk ook heerlijk genieten van het mooie weer op ons buitenterras.

Nooit meer knorrende maagjes tijdens het spelen dankzij onze foodcorner

Hongerige maagjes vullen: dat is de specialiteit van onze foodcorner. Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger. In onze foodcorner geniet je van een grote variatie aan overheerlijke snacks en verfrissende drankjes.

Ook tijdens je verjaardagsfeestje smul je heerlijk van een portie frietjes, pannenkoeken, een lekker fris ijsje en nog veel meer lekkers. Als ouder kan je ook terecht in onze brasserie op de verdieping. Zo kan je rustig een oogje in het zeil houden terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Kom je ook spelen? Bekijk hier onze openingsuren!

In de vakantiemaanden zijn we iedere dag geopend. Let er wel op dat de binnenspeeltuin sluit in de zomer bij temperaturen hoger dan 25 graden. Voor onze meest accurate openingsuren neem je het beste een kijkje op onze Google Mijn Bedrijf.

openingsuren

Klanten aan het woord

Rowan Quaedvlieg

Leuk indoor park voor grote en kleine kindjes. Zeer prettig dat we met onze zoon van 1,5 jaar gratis naar binnen konden. De kleine maakt toch gebruik van veel minder speeltoestellen en wij vonden dit zeer schappelijk dat je dan vrij toegang hebt als ouders en kleine. Het aanbod is reuze en we komen zeker een keer terug!

Bart Somers

Leuke binnenspeeltuin met uitdagende en toffe attracties. Een klimmuur, hoogteparcours, een draaimolen, trampolines, swingride en veel meer. Het is redelijk duur, maar plezier gegarandeerd. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen. (Covid update: je moet niet meer reserveren,maar covid safe ticket is wel verplicht) Er is voldoende parking. Een aanrader 👍😃👍 Veel plezier

Sarah Vandereyt

Eerste keer dat wij naar deze speeltuin kwamen. Het was echt veel groter dan verwacht! Met leuke attracties! 🤩

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer