Lasershoot

Lasershoot

Op zoek naar een originele activiteit voor een verjaardagsfeestje, teambuilding of gezinsuitstap?
Wat denk je van lasershooting! Eens iets anders, iets nieuws!

Je kan de lasershoot combineren met een verjaardagsfeestje voor kinderen @ KinderRijck, een vrijgezellen of een familifeest @ brasseire Biesegek. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke avontuur van te maken. Lasershoot @ KinderRijck een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden !

Geraak je boven, dan kan je vliegensvlug weer naar beneden. Ofwel schuif je via de vulkaan zelf of gebruik je de supersnelle glijbaan.

Attractie≤ 85 cm≥ 85 cm - 96 cm≥96 cmVolwassenen
Lasershoot

Het spel speelt zich af in een groot verduisterd doolhof, de catacomben van een ruimteschip met lasers en lichtflitsen. In het labyrint zorgen blacklights en lichteffecten voor de nodige sfeer en spanning. 

Nevelmachines zorgen voor een lichte mist welke de laserstralen zichtbaar maken waardoor het raken van het doel éénvoudiger wordt.

Elk spel duurt 15 minuten en wordt gespeeld met maximaal 20 spelers, die zich in 1 tot 3 verschillende teams kunnen verdelen. Per ploeg zal de Laser Gun een andere kleur aannemen: Groen, Blauw en/of Rood, zodat de tegenspelers elkaar gemakkellijkkunnen herkennen tijdens het spel.

De ploeg en speler met de meeste punten winnen het spel. Na elk spel wordt er voor elke speler een uitgebreid rapport afgedrukt.

Prijs

  

Speelduur: 15 min. excl. uitleg
Aantal spelers: min. 4 / max. 20
Aantal teams: 1 tot 3
Leeftijd: min. 6 jaar
Bij minder dan 12 personen per missie, kunnen teams samengevoegd worden.

zie de volledige tarievenlijst

Gratis Toegang voor Volwassenen

Kalender

F E E S T J E    B O E K E N

 
Maak van jouw feestje 
een onvergetelijk kinderfeest
 

Verjaardag?  Scholen? Verenigingen? Al onze formules kunnen geboekt worden op woensdag, zaterdag en zondagvoormiddag.

Ontdek Meer